Zvezda serije "Igra sudbine": Pune usne, velika zadnjica, podignute grudi... Još ako postoji nešto unutra - to je lepo!

Glumica nije protivnik trendova, ali je otkrila čega se uvek plašila.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Glumicu Snežanu Savić (69) trenutno gledamo u ulozi baronice Donke u popularnoj seriji "Igra sudbine" i oduvek je važila za jednu od najvećih lepotica na javnoj sceni čitave bivše Jugoslavije. Međutim, to nikada nije gledala kao suštinu jedne osobe.

Glumica ističe da je unutrašnja lepota daleko važnija, a osvrnula se i na estetske korekcije kojima sve više pribegavaju mlade devojke, ističući da nema ništa protiv toga.

"Najstrašnije je to kada lepa žena ne zna kada treba da ostari, nego uvek koketira i zavodi. Toga sam se ja uvek plašila, da ne budem takva. Nekako su me uvek videli kroz moju lepotu. Sada sam matora. Lepo je da čovek bude lep, ali nije suština u tome. Ti možeš biti lep dva, tri dana i ako nemaš šta da pružiš to ne prolazi", kaže glumica za Blic i osvrće se na današnji ideal lepote koji je potpuno drugačiji od onog iz doba njene mladosti.

"Sada je lepota podignuta na pijadestal, kao što je i ideal lepote drugačiji. Pune usne, velika zadnjica, podignute grudi, ali i to je lepo. Još ako postoji nešto unutra - to je lepo. Danas su druga merila. Kroz vreme su se ideali lepote menjali. Sada razumem da su devojke koje to rade lepe. Mi moramo da prihvatimo to, čak i muškarce razumem koji vole to. Vole da im žena dobro izgleda i plate joj ono što im odgovara: grudi ili zadnjicu. To sve nosi vreme sa sobom i ja to prihvatam i ne želim da budem staromodna baba. Volim prirodne, ali prihvatam drugačije ideale lepote. Lepota je u oku posmatrača", poručuje glumica, koja je prošlog meseca napunila 69 godina.