Zorica Brunclik se obratila Kemišu! Povod je bila NJEGOVA BIVŠA ŽENA Vesna Zmijanac: Vidi sa kojom ženom ćeš ići kući

Godinama unazad u medijima se spekulisalo o odnosu Zorice Brunclik i Vesne Zmijanac, a uprkos demantovanju različitih novinskih natpisa, ova tema se iznova pokreće u javnosti.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Tokom gostovanja u emisiji "Zvezde Granda Specijal", voditelj Siniša Medić podsetio je na šok i iznenađenje koje je doživela publika na njenom prethodnom koncertu kada je kao gost na scenu izašla upravo Vesna Zmijanac.

"Vi ste napravili problem i tu priču koju negujete i dan-danas. Žena je u svojoj autobigrafskoj knjizi rekla da tu ništa ne postoji, bila gost na mom koncertu, trudile smo se da kažemo. Šta je to što vas fascinira kada smo nas troje u pitanju? ", pitala se pevačica.

Zorica se ovom prilikom prisetila i jedne anegdota sa priprema za taj koncert.

"Imali smo generalnu probu i smenjivali su se svi pevači koji su dolazili kao gosti, a Vesna je došla probala svoj deo i ostala. Posle nekog vremena, ja zatičem Vesnu i Miroljuba kako sede, piju i pričaju, a ja više nisam sposobna da stojim na nogama. Sela sam za sto sa njima, oni mene ne konstatuju i ja mu kažem: "Tata, 'ajde vidi sa kojom ćeš ženom kući, jer 'ajmo da idemo ko' Boga te molim"", ispričala je Brunclikova sa osmehom, a vodietlj je poentirao da je jasno sa kojom je otišao kući, prenosi grand.online.