Žiri "Zvezda Granda" DOBIO POJAČANJE! Ko je to ušao NEPOZVAN na snimanje? (VIDEO)

Proteklog vikenda je u studiju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" bilo napeto, kao i svake subote. Međutim, niko od prisutnih se nije nadao da će u studiju imati nepozvanog gosta.

studio muzičkog takmičenja &Zvezde Granda&, foto: PRVA TV
studio muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", foto: PRVA TV
.

Posle poslednjeg duela kandidatkinja Andrijane Stojanović Cice i Nadice Sečivanović, desilo se nešto neočekivano.

Andrijana je pevala "Lelo" Dina Merlina i "Šta da zaboravim" koju u originalu izvodi Marija Šerifović.

Nadica se predstavila pesmama "Ostavi mi drugove", čuveni Janin hit kao i "Plači, moli" od Zlate Petrović.

Prvi je komentario Bosanac i rekao: "Prva kandidatkinja, nije mi se dopala prva pesma sa toliko ukrasa i trilera jer da Dino peva tako, bio bi narodnjak, ne bi bio u popu".

Komentarisanje Bosanca prekinuto je iznenadnim dolaskom počasnog člana snimanja. Naime, Sanja Kužet je došla do stola gde sedi žiti i uručila Snežani, malog malterezera. Odmah se napravila pometnja, Marija je ustala i uzela psa i počela da se igra sa njim, dok su ostali članovi žirija, tražili od Saše da se pas odvede da bi mogli da nastave sa snimanjem.

Bosanac je nastavio i rekao da je Cica u prvom krugu bila mnogo bolja.

"A što se tiče Nadice, sve je to bilo lepo u pokušaju", završio je on, prenosi grand.online.

Ani se nije dopalo ništa. Kako ističe od Nadice je očekivala mnogo više, a što se Andrijane tiče - Bolje da ćutim - rekla je ona.

David je iskoristio priliku da se izvini Miliju za kandidatkinju iz prethodnog kruga jer je, kako kaže, ona bila mnogo bolja nego ove dve.

I Viki i Snežana su se složile sa komentarima žirija.

Marija je rekla Cici: "I samo pevaš i pevaš i pevaš, a gde je tu malo duše, neke mikro greške. Ti samo vežbaš i dereš i pevaš, kao mermer da postaješ od nekog stabla koje je moglo da izraste i da se napravi bog zna šta. Postaje sve hladnije. Vodi računa".

Jelena nije želela da troši vreme na drugu kandidatkinju, a za svoju je istakla da ovako nešto specifično moraju da imaju na sceni.

"Ovo nije takmičenje u lepom pevanju, već je takmičenje za zvezdu, a ti Cico imaš ozbiljne predispozicije da budeš zvezda", istakla je ona, a Mili je upitao da li je ovo takmičenje u kuglanju, te za kraj dodao: "Ne bih se mešao u ove odluke".

Andrijanin i Nadičin nastup možete pogledati u snimku u nastavku od 2:37:23.

.