Žika Jakšić DOVEO DEVOJKU u žiri emisije: "Od tebe ne smem da mrdnem", priznala je ona! Dobacivali su im: Ovo je otvorena veza

Ove nedelje počinje drugi krug sedme sezone šoua "Nikad nije kasno". Veterani koji su zablistali u prvom krugu sada će imati priliku da dvostruko pokažu svoj talenat, budući da u drugom kolu pored standradne takmičarske pesme imaće priliku da zapevaju i revijalnu sa članovima porodice i prijateljima.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

U sudijskoj stolici pored Saše Miloševića Mareta naći će se Uroš Živković, a na veliko iznenađenje mnogih, prvi put i pobednica "Nikad nije kasno" Dobrila Ivanovska Čabrić, koju je svojevremeno Žika Jakšić nazvao svojom devojkom, prenosi grand.online.

Inače, autor takmičenja veterana je od samog Dobrilinog pojavljivanja u Grandu bio fasciniran njenom energijom, duhom u 92.godini, pa ju je proglasio svojom devojkom tokom takmičenja, čak ju je jednom prilikom i poljubio u usta, što možete pogledati U SNIMKU KLIKOM OVDE!

"Je l' se javljaju udvarači? Pričaj mi malo", zanimalo je Žiku na početku, a Mare se našalio: "Jasno je da je ovo otvorena veza".

"Imam iz Austrije, Beograda... Ali znaš šta, ti mi mnogo kvariš posao, zato što svi kažu "kazaćemo mi to Žiki", ma ne smem da mrdnem", poručila mu je u svom stilu Dobrila (93).

Deo spektakularnog otvaranja drugom kruga pogledajte u videu. Podsetimo, Žika je nedavno izjavio da su mnogi takmičari ostavili veliki pečat u "Nikad nije kasno", ali je upravo Dobrilu izdvojio kao posebnog učesnika ovog serijala.

"Ima ih mnogo koji su na mene ostavili trag ali izdvojio bih Dobrilu Ivanovsku koja je sa 91 godinu došla do finala. Imala je skoro nezgodu jer žena vozi sa 93 godine i dobro je, oporavlja se hvala Bogu. Nemam puno vremena da se čujem sa svima, ali s vremena na vreme razmenimo neke poruke čestitamo praznike. Eto Dobrili se divim i celom njenom životu. Postala je moj idol i želim da i jaživim tako sa devedeset", rekao je Jakšić.