Zbog jedne Popovićeve rečenice, Ceca POBESNELA: Alo, bre ne diskriminiši žene! Kako se to ponašaš (VIDEO)

Počinje 3. krug takmičenja!

.

U subotu od 21 čas gledaćete prvu epizodu trećeg kruga ''Zvezda Granda'' u kojoj počinje borba prsa u prsa jer će kandidati šansu za dalji prolazak imati upravo u duelima!

U stolicama pored Saše Popovića naći će se mentori čiji su kandidati u tom trenutku na sceni, i čini se da ni ovoga puta neće manjakati razmirica i nervoze, naročito između Cece i Bosanca, čiji sukobi nikako da prestanu.

- Nemoj Ceco, nisi ti za takmičenje - poručio je Bosanac folk divi koja je počela da jauče koračajući ka svom mestu uz reči:

- Jao licemerni ste do bola! Aršini su vam čas ovakvi čas onakvi, ma ajde bre više - bila je besna Ražnatovićka, očigledno nezadovoljna ishodom glasanja.

Ali da čika Bosanac zna da pohvali kandidate kad treba uverili smo se više puta, kao što je slučaj i sada.

- Drugu pesmu niko nije pevao! To je takmičarska pesma, ma bravo, uši si mi oprao!- obraćao se producent takmičaru na sceni, dok je Ceca ponovo negodovala smatrajući da njen kolega nije iskren - Jao Bosanac prekini molim te - dobacivala mu je namrgođeno.

Da li iz ovih ili nekih drugih razloga Saša Popović dodelio je ženskim članovima žirija epitet kokošaka, što je njih strašno uvredilo, a kada je počeo da kokodače, Ceca se prodrala na njega.

- Alo, bre ne diskriminiši žene! Kako se to ponašaš, čuj kokoške...- gledala je Ceca ka Saši iznenađeno, a onda je Snežana Đurišić rešila situaciju jednim kratkim i konkretnim komentarom.

- Ti onda možeš pevac da budeš - poručila mu je Đurišićka.

Šta će se još dešavati u subotu od 21h u ''Zvezdama Granda'' pogledajte u vidu ispod:

.

Izvor: Grand