Voditeljka "Praktične žene" KUVALA PASULJ na letovanju! Pogledajte kako je to izgledalo: Samo "suljpa" Srbina spasava (VIDEO)

Voditeljka poznate emisije "Praktična žena" Nataša Pavlović trenutno uživa na letovanju i svoje pratioce na Instagramu svakodnevno obaveštava o svojim aktivnostima.

Foto: Youtube Printscreen/Praktična žena
Foto: Youtube Printscreen/Praktična žena
.

Kako znamo da se ona fantastično snalazi u kuhinji, zanosna voditeljka je to još jednom potvrdila na letnjem odmoru. Nataša je za svoje članove porodice u apartmanu gde trenutno boravi skuvala pasulj i time se pohvalila na društvenim mrežama.

"Sred egzotike, Samo Suljpa Srbina Spasava. Čim se slegne, "opalićemo" kolce u plićaku", napisala je Nataša u opisu snimka na kom se vidi kako sprema poznati srpski specijalitet.

"Ti si hit", "Za puk vojske", "Odličan", "Toliko je lepote u tvojoj jednostavnosti; ko da te ne voli", "Svaka čast, prelep pasulj", samo su neki od komentara, a voditeljka je dobila i komplimente kako ima vitku i zategnutu liniju, što se može zaključiti iz njenih fotografija sa plaže u kupaćem kostimu.