Vesnu Đogani zasenio muž: ĐOLE sa TRBUŠNJACIMA kao MIČ BJUKENON (VIDEO)

Kada je Vesna Đogani na svom Instagram profilu podelila seksi fotografije sa plaže, niko nije ni posumnjao da je na taj način nagovestila fanovima da grupa "Đogani" sprema pravu muzičku i vizuelnu poslasticu. Ali kada su danas objavili spot za pesmu "Šema" sasvim je jasno zašto je snimanje spota prošlo pod velom tajni, budući da je baš pravo iznenađenje.

.

Kako smo naviki da u njihovim spotovima viđamo uvek atraktivnu i seksi Vesnu, nismo se iznenadili ni ovoga puta, ali moramo da priznamo da je sve iznenadio Đole koji se za potrebe novog spota pokazao svoje mišićavo telo na pragu sedme decenije.

Ono što je sve oduševilo jeste što se popularni denser našao u ulozi spasilaca, pa su ga mnogi uporedili sa onim najpoznatijim sa malih ekrana, Mičom Bjukenonom.

"Kako ono kažu, godine su samo broj", "Đole izdominirao", "Ovo je carski! Đole, legendo!", glase hvale koje denser pokupio.

Ni pesma nije mogla da prođe nezapaženo, a već na prvo slušanje oduševila je sve.

"Mega hit", "Ajme dobra!", "Najbolji ste", "Oni prate muzičke trendove i ovo je njihov stil. Bravo", neki su od komentara na spot za pesmu koja je pred vama.

A kako Đole izgleda u spotu za pesmu "Šema", pogledajte OVDE!