U sinoćnoj epizodi "Male supruge" pojavila se Milica Milša! Ko je Natalija Momčilović i šta je njena misija?

Publika ju je zavolela kroz ulogu Ade Kanački u najgledanijoj porodičnoj seriji "Igra sudbine", koja čeka emitovanje svoje četvrte sezone od ove jeseni na Prvoj televiziji, a trenutno je možemo gledati u još jednoj sapunici. Glumica Milica Milša se pojavila u sinoćnoj epizodi serije "Mala supruga" i to u ulozi opasne Natalije Momčilović koja dolazi iz kriminalnog miljea.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Glumica je na svom Instagramu već najavljivala da će se pojaviti u 50. epizodi serije, koja se na programu Prve emitovala sinoć, i sada je gledaoci mogu gledati u skroz drugačijoj ulozi, koju je imala do sada.

Natalija Momčilović je u malo vojvođansko selo došla kako bi istražila okolnosti pod kojim je preminula njena sestra Saveta. Tamo se susreće sa svojim zetom, Miodragom Hadži Orlovićem, kog ona krivi za smrt sestre. Natalija Momčilović se takođe zanima za Nadu Simonović i njenu trudnoću, i žarko želi da sazna da li je otac tog deteta Branko Božić.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Čim je stigla u selo, priče o Nataliji Momčilović su brzo počele da se šire. Svi zaziru od nje i to samo zbog jedne stvari - priča se da je ona usmrtila svog supruga, zbog prevare. Takođe, bavi se sumnjivim radnjama sa druge strane zakona, što sve dodatno plaši.

Da li je Natalija Momčilović došla kako bi zavela red i isterala pravdu, saznaćemo u narednim epizodama...