Tijana Dapčević DRASTIČNO SMRŠALA, pa priznala: "Nikad nisam zadovoljna"

Provokativni stajlinzi su za Tijanu Dapčević prava retkost, a svojevremeno je prilikom jednog pojavljivanja sve iznenadila, kada je na snimanje došla sa dubokim dekolteom.

.

- To je momenat, samo kad mi dođe žuta minuta, ali ne uvek. Nisam uopšte imala nameru da izazovem to kod ljudi, nego sam se obukla i bila u fazonu: "E ovo je super", pa kada sam došla na snimanje svi su bili začuđeni. Pošto je to bilo u "Nikad nije kasno", Žika me je pitao gde sam krenula tako, ali upozitivnom smislu - ispričala je pevačica.

Koliko god se trudile da svoj fizički izgled dovedu do savršenstva, žene sebi uvek nađu neku zamerku, a izuzetak nije ni Tijana.

- Nikad nisam zadovoljna, ali trudim se da budem umerena u svemu, i u vežbanju i u ishrani - kaže ona.

Zanimalo nas je i da joj fizički izgled utiče na samopouzdanje.

- Imam te momente kada treba negde da idem gde ima puno ljudi, onda sam kao ono kuče sa društvenih mreža koje razmišlja šta sad. Nema to veze sa samopouzdanjem, ima sa umorom - tvrdi Dapčevićeva.

Mnogi njeni hitovi pevaju se u našim muzičkim takmičenjima, što je čini izuzetno srećnom jer to smtara potvrdom svog uspeha.

- Srce mi bude puno. Redovno se pevaju i "Reset", "Negativ", "Zemja mojih snova", čak i "Sve je isto samo njega nema", koju je Krstinja fenomenalno izvela. To znači da sam ostavila iza sebe nešto lepo- iskrena je bila pevačica.

Izvor: Grand