Svi pričaju o BLISKOSTI Bobana Rajovića sa ovom MLADOM GLUMICOM! Trenutno je gledate u popularnoj seriji... (FOTO)

Javnost je bila začuđena kada je poznati pevač Boban Rajović proteklih dana na svom Instagramu objavljivao fotografije i snimke sa mladom poznatom glumicom, pa su se mnogi pitali da li među njima postoji nešto više od poznanstva.

Boban Rajović, foto: Prva Tv/PrtScr
Boban Rajović, foto: Prva Tv/PrtScr
.

Boban Rajović jedan je od pevača koji je skoro tri decenije u srećnom braku. Ima troje dece i porodica mu je na prvom mestu.

Zato su se mnogi i začudili kada je na Instagram pričama objavljivao snimke iz kola sa poznatom glumicom Teodorom Bjelicom.

On se nije oglašavao povodom "spornih" fotografija, dok nije došao momenat da se svojim fanovima obrati putem društvenih mreža u vezi sa novim singlom.

Reč je o pesmi "Malena", u čijem spotu će glavnu ulogu igrati upravo ova mlada glumica.

.

"Dobri moji ljudi! Ne mogu ni da vam opišem koliko sam ponosan i srećan zbog reakcija na pjesmu "Sve ti basta". Čini mi se da nisam stigao ni da saberem utiske, da se svima zahvalim, a verujte mi da ste mi svakim pozitivnim komentarom ulili nenormalnu energiju za sve što sledi. HVALA VAM, najjači ste.
U to ime, hm... moram da vas pitam, DA LI STE SPREMNI za ono što vas čeka?! Da, stiže nova pesma, pesma u kojoj ćete tako uživati i plesati ovog leta, a najviše voleti neke divne momke i prelepe "malene".
Jedva čekam da je čujete, JA SAM LUD ZA NJOM!", napisao je popularni pevač u opisu objave koju možete videti NA OVOM LINKU!

Podsećamo, mladu glumicu Teodoru Bjelicu publika trenutno gleda u hit seriji "Tri muškarca i tetka" na Prvoj televiziji.