Suzana Jovanović progovorila o ženama Saše Popovića: "To je dokaz da vredi kao muškarac"

Pevačica Suzana Jovanović i jedan od čelnika "Granda", Saša Popović, punih 26 godina uživaju u skladnom braku, a u medijima se često piše da je pevačica uspela gotovo nemoguće - da odvede pred oltar najvećeg zavodnika na estradi.

Foto: Youtube printscreen /  Zvezde Granda Specijal
Foto: Youtube printscreen / Zvezde Granda Specijal
.

Gostujući u emisiji "Zvezde Granda Specijal" Suzana je priznala kako se nosila sa tim što je njen sadašnji suprug bio miljenik žena, a otkrila je i čime ju je osvojio.

“Jedna reč može da ga opiše, Sale je stvarno divan čovek. Kada sam ga prvi put videla, prvo sam ga shvatila malo neozbiljno, zato što ga je pratio epitet zavodnika”, počela je da objašnjava Suzana, a voditelj Voja Nedeljković je dodao:

“A nije zavodnik? Ti si mu, koliko ja znam, druga ili treća devojka u životu bila?”, našalio se.

“Ne uopšte (smeh)! Da, misliš od napred ili otpozadi?”, odgovorila je kroz osmeh, a zatim se osvrnula na bogat ljubavni život koji je Popović imao pre nje.

“To je dokaz da vredi kao muškarac i nije ni čudno što je imao toliko žena i devojaka u životu, ali ja sam uspela da ga odvedem pred oltar. Šalim se, mi smo spontano počeli da živimo zajedno i uvek sam imala taj stav ‘dok traje, nek traje’ i to je tako i bilo. Niko nije planirao ni vezu, ni brak. Sudbina je umešala prste, tako da ne možete da pobegnete od toga što vam je zapisano”, istakla je Suzana u emisiji.

Emisiju "Zvezde granda specijal" možete pogledati OVDE, a o svom suprugu Saši, Suzana je govorila na 53:00.

Izvor: Grand.online