Stroga u Vestima a kakva je Ana Mitić privatno? Nasmejana, vedra, voli da igra; kad se veseli slomi i neku čašu, a suprugu peva...

Koliko puta ste se zapitali da li je vaše omiljeno TV lice isto toliko simpatično, drago i zanimljivo kao na malim ekranima? Kada je reč o zabavnom programu, to još i možemo pretpostaviti, ali šta je sa ozbiljnim licima iz informativne redakcije koji nas svakog dana izveštavaju o politici, ekonomiji, hronici… Oni su po pravilu suzdržani i strogi i zato je Marija Kilibarda odlučila da u studiju 150 minta ugosti svoju dobro poznatu koleginicu i zaštitno lice Vesti Prve, Anu Mitić.

foto: Prva Tv
foto: Prva Tv
.

Već na početku, voditeljka je otkrila da je u privatnom životu nasmejana, vedra, raspoložena, vesela i pozitivna, da obožava muziku i da se svi se iznenade kada je upoznaju.

Ana je vrlo iskreno odgovorila kako izgleda kada se opušta i slavi:

“Mnogo volim da igram, lome se čaše, volim da se veselim… Nisam baš od onih što se popnu na stolicu, ali uvek mi malo fali.” – ispričala je voditeljka i otkrila koja pesma je dirne po sred srca:

“’Mito bekrijo’ to je pesma koju obično pevam svom mužu kad ostanemo malo duže u kafani.”

Ne samo da ćete saznati kako prvodi vikende, kako se opušta i za koga navija, videćete i nešto neverovatno! Kako Ana Mitić čita vesti iz ekonomije na seksi i zavodljiv način! Da, dobro ste čuli, to je bio samo jedan od dva zadatka koje joj je spremila Marija Kilibarda.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-prilogu!

.