Sofiju Milošević napali da je PREMRŠAVA! Sada je otkrila kako je posle porođaja brzo vratila vitku liniju: Upozoravali su me...

Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović su postali roditelji prošle godine, a manekenku poslednjih dana na društvenim mrežama mnogi napadaju da je premršava.

Sofija Milošević i Luka Jović, foto: Profimedia
Sofija Milošević i Luka Jović, foto: Profimedia

Septembra prošle godine rodio se njihov sin David i od tada mnogi navode da je manekenka veoma brzo izgubila kilograme.

"Prijateljica mi je rekla da na ovoj fotografiji izgledam super mršavo. Pošto sam se porodila, imala sam sreću da vratim svoju kilažu. Kada sam napustila bolnicu, već sam bila zadovoljna svojim izgledom, iako me je dosta ljudi upozoravalo da ću imati opušten stomak. Stvar je u tome da imam istu težinu kao i pre trudnoće i tako moje telo funkcioniše. Ja samo dojim i mislim da je i to razlog zašto sam tako brzo smršala - i dobro se osećam u svom telu", navela je ona, te dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

"Ne pokušavam da 'jedem više' ili da se ugojim. Pročitala sam dosta komentara da sam mršava - takva sam. Samo se radujem odlasku u teretanu jer sam izgubila sve mišiće. Osećam se dobro u svom telu", napisala je ona u opisu fotografije koju možete pogledati NA OVOM LINKU!