Sofija Loren: "Izgledam fantastično!"

Jednom je rekla i opet ponavlja: Sofija Loren nema nameru da se penzioniše skoro! U intervjuu koji je dala za „W magazine“, italijanska glumica Sofija Loren (81) govorila je o starenju i o tome koliko godine utiču na uloge koje se dobijaju u Holivudu.

.

- Naravno da se uloge menjaju – u mojim godinama ne možeš da igraš ženu od 30 ili 40 godina. To je nemoguće. Menjanje uloga s godinama je noramalan proces iako je ponekad i malo teži nego što se očekuje. Ali, ukoliko veruješ u ono što radiš i ukoliko veruješ u sebe, koliko god vreme prolazi, ti za sebe i dalje možeš da nađeš pravu stvar.

To što je u ozbiljnim godinama, za Sofiju Loren nije prepreka da nastavi da glumi. Naravno, sve zavisi od toga da li je ponuđena uloga dobra.

- Inače, izgledam veoma dobro. Izgledam fantastično. Ja se smejem, ali svi mi to govore. Svi mi to govore! Ponekad im više ne verujem, ali dobri su u ubeđivanju!

Sofija dobar izgled duguje prirodi, a kako je jednom prilikom izjavila za ABC News, nema nameru da ide pod nož!

- Sviđam se sebi. Volim svoju kožu. Ne želim da mi je iko oduzme. Zato ne mogu, zaista, ništa da radim. Ali ukoliko se pojavi problem, sve je na tebi.​