Snežana Đurišić "smršala IZ INATA": Otkrila šta joj je pomoglo da dovede liniju u red

Iako tokom višedecenijske karijere Snežana Đurišić važi za jednu od najlepših žena na ovim prostorima, karijeru je gradila isključivo na svom anđeoskom glasu i vanvremenskim hitovima koje je snimala.

Foto: Printscreen/TV Prva
Foto: Printscreen/TV Prva
.

Ali, pored komentara javnosti na račun pesama potkradu se i oni koji se tiču izgleda, a u poslednje vreme nikom nije promaklo da je Sneža doterala liniju koju ponosno šeta.

"Mislim da sam iz inata smršala (smeh). Što sam više nervozna i umorna, ja sam bolja i lepša. Šalu na stranu, skinula sam se sa slatkiša i hleba i eto", otkrila je članica žirija takmičenja ''Zvezde Granda''.

Đurišićeva ne krije i to da joj nije bilo lako jer je po prirodi veliki hedonista koji uživa u raznim đakonijama a najviše slatkišima kojih joj je bilo najteže da se odrekne. Ipak, i dalje uživa u kuvanju iako na meniju nisu njene omiljene poslastice.

"U ovo letnje vreme najradije spremam sataraš, to mi prija na vrućinama. Generalno sva laganija hrana, povrća mnogo, meso, i naravno voćne salate", rekla je pevačica, piše Grand Online.