"SMRŠAO sam 88 kg, još 10 dole i to je to... Ne valja kad je bilo: ‘vidi ga, debeli vepar’, sad ne valja kad sam mršav" (VIDEO)

Drastična vizelna transformacija Darka Lazića tema je o kojoj ne prestaje da se govori mesecima unazad. Posle operacije želuca, Darkov "novi" izgled svi komentarišu, a sada ga nazivaju "anoreksičnim". U emisiji Šok Tok, pevač je rekao koliko je smršao, koliko kilograma još planira da izgubi i šta misli o dušebrižnicima koji ga kritikuju.

foto: Prva Tv / screenshot
foto: Prva Tv / screenshot
.

- Smršao sam 88 kilograma. Još deset i to je to. Baš čitam komentare - sad si anoreksičan, ovakav onakav… Pa, čekaj… ne valja kad je bilo: 'Vidi ga, debeli vepar', sad ne valja kad sam mršav. Je l’ treba da prestanem da dišem, da ne postojim, pa ću onda odgovarati? - ispričao je Darko u emisiji "Šok Tok" i dodao:

- Ja se osećam nikad bolje, nikad lepše, nikad srećnije. Sve stvari u ormaru sam morao da promenim. Znam koliko je moje zdravstveno stanje bilo loše ranije. Pio sam lekove za pritisak ujutru i uveče. Posle operacije više ne pijem tablete uopšte. Spavam malo, pun sam energije, života i volje.

Sve što je rekao na temu mršavljenja, svog zdravstvenog stanja i komentara na mrežama, pogledajte u video-prilogu.

.