Šestoro "Prijatelja"je spavalo sa 138 partnera tokom 236 epizoda! Da li su ljubavni odnosi zaista "uništili" seriju?

Ubacite nekoliko pacova u kavez bez hrane i vode i na kraju će pokušati da pojedu jedni druge. Ako ih pak stavite u kavez sa dovoljno vode i hrane - na kraju će pokušati da vode ljubav.

foto: Youtube screenshot
foto: Youtube screenshot
.

Ovako je Gardijan pokušao da opiše "ljubav" u jednoj od najpopularnijih serija devedesetih godina "Prijatelji".

Navode, to isto, desilo se i sa glavnim akterima serije - Čendlerom, Monikom, Džoijem, Rejčel, Fibi i Rosom.

"Oni se drže u kavezima u svojim stanovima u Njujorku (retko odlaze, osim da odu u kafić). Imaju dovoljno vode (uvek pijuckaju iz frižidera). Imaju dovoljno hrane (obično pice i to onih najvećih). Ne moraju da jedu jedni druge. Dakle, oni se uvek okreću sledećoj tački dnevnog reda preživljavanja", navodi Gardijan.

Prijatelji su serija koju možete slobodno da gledate sa roditeljima - nema alkoholisanja, drogiranja, "divljih" scena seksa. Međutim, kako dalje navodi portal, jedina čudna stvar je broj partnera koji su njih šestoro imali.

Naime, njih šestoro je spavalo sa 138 partnera tokom 236 epizoda. U ovom "takmičenju" vodi Džoi.

Reklo bi se da su "glavni" ljubavni par u seriji bili Rejčel i Ros, ali je ona u jednoj od poslednjih sezona probala da okuša sreću sa Džoijem.

Međutim, on nije uspeo da otkopča njen brushalter i sve se završilo na tome. Međutim, Gardijan piše da nije bilo ni potrebe spajati ovo dvoje, jer su opet na kraju zajedno završili upravo Rejčel i Ros.

.

Izvor: B92.net, Guardian