"Sebi sam najveća CARICA": Zbog OVOG PODVIGA Sanji Kužet svi SKIDAJU KAPU!

Izreku "U zdravom telu zdrav duh" voditeljka Sanja Kužet ne izgovara samo na televiziji i u intervjuima, već je primenjuje i u privatnom životu. Zdrava ishrana i sportske aktivnosti sastavni su deo njene svakodnevnice, a sad je učešćem na 35. Beogradskom Maratonu to javno dokazala i oborila lični rekord.

.

Lepa voditeljka istrčala je čak 21 kilometar i to za 2 sata i 41 minut, čime je dokazala da su se mukotrpni treninzi isplatili i da je bila istrajna u svom cilju.

Kako je istakla, ovo je njeno prvo učešće na Beogradskom maratonu za koji su pripreme trajale mesecima i bilo joj je važno da izdrži celu trku.

Iako je u školskim danima uvek osvajala neka od prva tri mesta na krosu, u 38. godini javila joj se želja da učestvuje u trci koja traje čak 21 kilometar.

- Počela sam da trčim u septembru, tako što me je drugarica uvela u ovoj svet trčanja, ali na moju inicijativu. Prethodnog leta rodila mi se želja (po prvi put) da počnem da trčim - kaže Sanja i nastavlja:

- Sve sam uradila onako kako sam i želela. Ostvarila sam svoj cilj za tako kratko vreme!

Tokom priprema za maraton bilo je mnogo odricanja, zbog čega je najponosnija na sebe, ali i na svoju porodicu i prijatelje koji su joj u ostvarenju njenog cilja bili velika podrška.

- Posle samo 8 meseci trčanja ostvarila sam svoj cilj i zato sam sebi najveća carica! Hvala mojoj porodici, prijateljima, kolegama što su me podržali u mom prvom iskustvu na Beogradskom maratonu. Hvala trkačima koji su me bodrili kada je bilo najteže. Mojoj drugarici Bojani koja je sa mnom od prvog dana u ovoj misiji. Hvala i Ani što me je čekala na 16km, trčala sa mnom i uspela da me nasmeje. I hvala Mileni na motivaciji. Šta li ću sledeće smisliti? - poručila je voditeljka, a mi nakon svega možemo samo da kažemo "Sanja, skidamo kapu".

Sanjine fotografije sa maratona, možete pogledati OVDE!