SAŠA POPOVIĆ NAPRAVIO PRESEDAN! Ovo se gotovo nikada ne dešava u "Zvezdama Granda"

Kada je Saša Popović ove sezone u takmičenju ''Zvezde Granda'' prvi put čuo Dajanu i nemanju Semlekan iz Zrenjanina, odmah je napravio presedan i odlučio da ovaj bračni par nastupa zajedno u takmičenju.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Lepša polovina ovog tandema, Dajana, prvi krug prošla je ko od šale, dok se Nemanja nije proslavio jer nije dobio nijedan glas od žirija. Celu situaciju sa suprugom Dajana je posmatrala iz bekstejdža, kada je Saša Popović odlučio da oboma postavi krucijalno pitanje.

"Saša je rekao Nemanji da može da nastavi takmičenje samo ako pristane da nastupamo zajedno, ja sam htela odmah da se složim", rekla je Dajana za grand.online, na šta se Nemanja nadovezao:

"Ja sam bio devastiran, nisam mogao da verujem koliko sam loše zvučao i kada me je pitao za to, ja sam momentalo rekao sebi u glavi da mi je dosta i da hoću ona da ide dalje i da ne želim da je vučem na dole svojom lošom energijom, ali eto, ona je presudila i rekla da hoće".

Zajednički nastupi odavno im nisu strani jer već 7 godina rade u istom bendu, i niko ne sumnja da će se i u ovom šou programu odlično pokazati kao tandem.

"Kad smo malo razmislili shvatili smo da je možda i bolje i interesantnije da nastupamo u paru",odgovaraju oni za grand.online.

Za mentora su odabrali Cecu Ražnatović, što se pored toga da nastupaju zajedno, ispostavilo kao odlična stvar. Međutim, neće biti jednostavno naći dobre duete za njih, koje bi pevali u narednim krugovima. "Ivana Peters i Ceca imaju baš dobar osećaj, slušamo ih sve. Ipak su one profesionalci, znaju šta kako i šta treba, ozbiljni su mentori i muzičari", kažu Dajana i Nemanja.