Robert de Niro o promašajima u karijeri: Prevarili su me u filmu KUM!

Robert de Niro progovorio o najvećim promašajima u karijeri, a bilo ih je mnogo.

Robert de Niro, foto: Profimedia/Pool photo by /UPI
Robert de Niro, foto: Profimedia/Pool photo by /UPI
.

Robert de Niro se u ponedeljak putem "Zuma" pojavio u emisiji "The Tonight Show" i ispričao mnoge tajne iz svoje duge karijere.

Robert de Niro je izgubio mnoge uloge

Novinarka je čuvenog glumca pitala da li je tačno da je odbio ulogu u čuvenoj komediji "Big" iz 1988. godine koja je proslavila Toma Henksa?

- Istina je, mada je nisam odbio. Pregovarao sam i pregovarao i eto kako sam prošao. Ukratko loše. Ali, komedija je ispala veoma dobra - rekao je Robert de Niro.

U "Kumu" je De Niro trebao da glumi Sonija

U emisiji je De Niro govorio i o čuvenom Tribeca Film Festival koji je ove godine jubilaran. To je bila prilika i da ga novinarka pita da li je tačno da je u filmu "Kum" hteo da glumi Majkla, a ponudili su mu Sonija?

- Svi smo želeli ulogu Majkla Korneonea, ali smo i svi znali da će je dobiti Al Paćino, jer je Frensis Ford Kopola želeo njega. Hteo sam da glumim Sonija i počeo sam da učim tu ulogu, ali Frensis me je pustio da čitam ulogu iako je znao da će ga glumiti Džimi Kan - seća se De Niro.

Robert de Niro je, na kraju glumio don Vita Korleona.

Na kraju, novinarka je pitala De Nira ko je izmislio rečenicu “You talkin’ to me?” u filmu Martina Skorsezea "Taxi Driver" (Taksista) koja ga je proslavila?

- Manje više ja - zaključio je Robert de Niro.

Izvor: Magazin.novosti