Reditelj otkrio KAKO JE NASTALA SCENA na parkingu u kojoj Uroš NASRĆE na Petrita Kocija (VIDEO)

"Porodica je sve"slogan je druge sezone serije "Besa", koju možete gledati sredom i četvrtkom od 22h na Prvoj televiziji! Situacija se već u prvim epizodama znatno zakomplikovala, a publika je nestrpljiva da sazna kako će se Uroš ponašati prema svima kada sazna da su stradali njegov sin i supruga.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Gost emisije "150 minuta" bio je jedan od glavnih likova serije, Miloš Timotijević, publici poznatiji kao inspektor Petrit Koci. Pitali smo ga, šta on misli - zašto je serija "Besa" toliko dopala publici i zašto se toliko izdvaja od ostalih.

"Zato što se ne bavi samo kriminalnim miljeom, već se fokusira i na međuljudske odnose. U prvoj sezoni se nametalo pitanje - šta bi sve učinio da zaštitiš svoju porodicu; dok u drugoj sezoni imamo više izražene te međuljudske odnose", rekao je glumac.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Pored njega, u studiju bio je i reditelj akcionih scena u seriji Slaviša Ivanović koji je detaljno objasnio kako su glumci vežbali "rizične" scene, kao i na koji način ih je učio da budu verodostojni i ubedljivi pred kamerom...