Putopisna emisija Mirjane Bobić na Prvoj: “Hajmo časkom do Novog Pazara da pojedemo ćevape, kupimo farmerke, probamo mantije"

Od 15. novembra na televiziji Prva počinje da se emituje nova emisija koju potpisuje Mirjana Bobić Mojsilović. Tim povodom naša poznata književnica i novinarka gostovala je u „150 minuta“ gde nas je upoznala sa konceptom svoje putopisne emisije nazvane „Srećna Srbija“.

Autorka Mirjana Bobić Mojsilović, foto: Prva
Autorka Mirjana Bobić Mojsilović, foto: Prva
.

U Srbiji ima toliko toga što imamo da vidimo, a o čemu nemamo pojma, smatra autorka. „Tragam za malom srećom i hoću da pokažem da ima divote i izvan Beograda, da ima fenomenalnih ljudi, pametnih, obrazovanih, preduzimljivih... Srbija je neistraženi dragulj i sto posto mislim da je Srbija poslednje ostrvo slobode u zapadnoj civilizaciji“, kaže Mojsilovićeva.

Prva epizoda je već spremna i u njoj će nas Mirjana odvesti pravo u Novi Pazar, pa u svom prepoznatljivom duhu i kaže: „Jeste ekskuzivno putovati na Barbados i na Maldive, ali je isto tako ekskluzivno sedeti u Beogradu i reći nekom – hajmo časkom do Novog Pazara da pojedemo ćevape, kupimo farmerke i probamo mantije“