PRVI INTERVJU ALEKA BOLDVINA posle tragedije na snimanju filma: Ovo je NAJINTENZIVNIJI razgovor koji sam ikada vodio sa nekim gostom

Alek Boldvin dao je svoj prvi studijski intervju nakon smrti Haline Hačins i tragedije koja se dogodila na snimanju filma "Rust".

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Glumac (63) pucao je iz pištolja na snimanju vestern filma 21. oktobra, u kom su se nalazili pravi meci, i usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins (42), ali i ranio reditelja Džoela Souzu. Nakon tragedije se nije puno izjašnjavao, i sada je konačno snimio intervju sa Džordžom Stefanopulosom iz Ej-Bi-Sija o incidentu, koji će biti emitovan u četvrtak na ABC-u i Huluu, u 20 sati po istočnom vremenu. Tokom pojavljivanja na Good Morning America, voditelj je opisao njihov razgovor kao „sirovi“ i „najintenzivniji“ intervju koji je ikada doživeo.

"Napravio sam hiljade intervjua u poslednjih dvadeset godina u ABC-u“, rekao je. „Ovo je bilo najintenzivnije kojima sam ikada doživeo. Kao što možete zamisliti, bio je razoren, ali je takođe bio veoma iskren, bio je vrlo pristupačan. Odgovarao je na svako pitanje, pričao je o Halini Hačins, pričao je i o susretu sa njenom porodicom. Detaljno je objasnio šta se dogodilo na setu tog dana, i moram da vam kažem da sam bio iznenađen na mnogim mestima tokom tih sat i dvadeset minuta koliko smo juče sedeli", rekao je voditelj, prenosi zena.blic.rs.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Nakon tragedije, glumac je objavio kratku izjavu na društvenim mrežama, izražavajući svoju „tugu“ zbog onoga što se dogodilo. „Nema reči kojima bih mogao da prenesem svoj šok i tugu u vezi sa tragičnom nesrećom koja je odnela život Haline Hačins, supruge, majke i naše koleginice kojoj se duboko divimo“, napisao je na Tviteru. „U potpunosti sarađujem sa policajcima kako bi se razjasnilo kako je došlo do ove tragedije i u kontaktu sam sa njenim mužem, pružajući podršku njemu i njegovoj porodici. „Srce mi je slomljeno zbog njenog muža, njihovog sina i svih koji su poznavali i voleli Halinu.“

Obraćajući se novinarima, kasnije je dodao: „Umrla je žena. Bila je moja prijateljica. Bila je moja prijateljica. „Onog dana kada sam stigao u Santa Fe da počnem da snimam, odveo sam je na večeru sa Džoelom, režiserom. „Bili smo veoma, veoma dobro podmazana ekipa koja je zajedno snimala film i onda se desio ovaj užasan događaj.“ Boldvin je sarađivao sa detektivima tokom policijske istrage o incidentu, preneo je "Metro".