Prijovićka otkrila istinu o Stefanu Živojinoviću - da li se odselio iz porodične kuće i zašto ga ne viđa, pa se dotakla i komunikacije sa Brenom

Pevačica Aleksandra Prijović otkriva kakav odnos ima sa suprugom Filipom Živojinovićem i odmah na početku ističe da on uvek popusti kada su svađe u pitanju.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

"Ja sam osoba koja vrlo brzo plane, ali se i brzo smirim. Filip me uvek iznervira kada me požuruje, a meni kao i svakoj ženi treba malo više vremena da se sredim. Posvađamo se oko toga i uvek mu tvrdim da ništa ne znači to što ćemo negde zakasniti deset minuta. Filip uvek prvi popusti, ne mogu da se svađam sa njim, jer me pusti da se sama sa sobom raspravljam i onda mi na lep način objasni ono što je hteo da kaže. Sa druge strane, sin Aleksandar kao i svako dete je nestašan i tvrdoglav na mene. Iako mu kažem da treba nešto da ruča i da će zbog toga dobiti čokoladu, jer je ljubitelj slatkiša, kod njega nema dogovora. Za sve je takav. Kada je tako tvrdoglav ne dam mu, čekam da zaboravi i onda ga prevarim", kaže Aleksandra za “Blic” i otkriva ko je stroži roditelj.

"Nekad je Filip slabiji na sina, a nekada ja. Stroga sam majka i vičem. Moram takva da budem", smatra pevačica koja u poslednje vreme sve više sluša priča da se ona i Filip razvode.

"Ne pogađaju me te priče, jer znam da to nije tako. Nikada nismo bili pred razvodom. Mene najviše nerviraju situacije kada ispadnem prema nekom korektna, a onda se pređu granice koje ne volim. Odabrala sam ovakav život i kada sam počinjala želela sam sve ovo. Bavim se poslom kojim se bavim i privatnost nemam - govori Prijovićeva koja bi volela sa Filipom da dobije ćerku.- Volela bih da dobijem ćerku sa Filipom. Želim dvoje dece ukupno, ali se nikada ne zna. Sve ostalo što poželim kupim sama sebi", kaže pevačica.

U medijima se šuškalo kako ona i Lepa Brena nisu u dobrim odnosima, međutim to Aleksandra oštro demantuje.

"Nije da se Brena i ja čujemo svaki dan. Dopisujemo se često i nikada se nismo posvađale. Kada odlazim kod njih uglavnom Boba sprema hranu. Šta god spremi to je vrhunski, ali uvek se setim gulaša iz Majamija koji je bio preukusan. Sa druge strane, Brena pokreće novi biznis namenjen ženama. U sve sam upućena, ali nisam deo toga. Neću biti ni zaštitno lice, ne smem puno toga da otkrijem", izjavljuje pevačica koja je često u društvu Anastasije Ražnatović.

"Slične smo, vesele i odlično se provedemo. Tu smo negde kada je piće u pitanju (smeh). Nikada se nisam napila i preterala u alkoholu. Ali kad bih birala ko više pije od nas dve, reći ću ja", kroz osmeh ističe Aleksandra

Pevačica otkriva da Stefan Živojinović nije u svađi sa porodicom kao što se u medijima nagađalo.

"Stefan ne peva više i povukao se iz javnog života. Filip ga viđa više od mene. Sa svima iz porodice komunicira, nije više na Bežanijskoj kosi i to je problem što se uživo ne srećemo. Preselio se", izjavila je pevačica za Blic.