Prezgodni Smit Džerod, Samantin dečko iz serije "Seks i grad" veren je PRELEPOM GLUMICOM: Zaprosio ju je na plaži uz zalazak sunca

Znamo ga kao dečka čuvene Samante Džouns iz serije "Seks i grad", za koga mnogi smatraju da je najzgodniji lik u seriji. O svom životu malo govori, ali i o verenici, za koju svi kažu da je prelepa.

foto: Profimedia
foto: Profimedia
.

Džejson Luis, koga svi znamo kao Smita Džeroda iz serije "Seks i grad", pokušava da krije svoj privatni i ljubavni život. Ovo mu baš ne ide od ruke, jer su strani mediji veoma zainteresovani za njega i njegovu verenici.

Iako se pre izvesnog vremena povukao iz javnosti i naveo da je "morao da napravi pauzu i da je previše jurio za slavom", mediji su došli do informacije da se verio sa svojom devojkom Liz Godvin, koju je upoznao 2016. godine u Majamiju.

Za magazin "Pipl" je rekao da "ga ona voli i kad je divan, ali i kad nije" i da ga "uvek podržava".

foto: Profimedia
foto: Profimedia
.

Liz (30) je glumica i producentkinja i glumila je u filmovima "Pray for Rain", "Ride Along", "Ilisten".

Džejson ju je zaprosio na plaži uz zalazak sunca i Liz nije znala da će doći do toga: "Nisam pretpostavila da će doći do toga. Preplavile su me emocije i osećanja, za koje nisam ni znala da ih imam", rekla je za "Pipl".

Takođe, producentkinja i glumica je naglasila da joj je verenik "velika podrška u životu i da se njihov odnos stalno razvija".

Venčanje ja planirano za ovu jesen, ali još nema zvaničnih potvrda.