Pevačica se prisetila STRAVIČNE NESREĆE: Dala sam dete kroz prozor da ga čovek spasi

Pevačica Nikolina Kovač progovorila o saobraćajnoj nesreći koju je doživela sa porodicom u automobilu, koji je sleteo u reku. Taj trenutak nikada neće zaboraviti i dugo je imala traume i strah od vožnje i letenja.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

"Kada sam snimila svoju drugu pesmu “Sumnjivo lice” i posle udaje i porođaja se vratila na scenu, Saša, Nikolaj i ja doživeli smo veliku saobraćajnu nesreću. Upali smo u reku i to je bio jako veliki stres za mene", počela je priču u emisiji "Milizam".

"Dugo vremena mi je trebalo da izgubim strah od vožnje. Neprijatno mi je bilo i kada bih vozila i kada bih bila suvozač. Opominjala sam da se smanji brzina, da se koči, znala sam da izlazim iz automobila… Trajalo je to od dve godine, a uporedo sa tim sam dobila i strah od letenja",otkriva pevačica i dodaje da nikada neće zaboraviti momenat kada je spašavala sina:

"Scena kada ja Nikolaja dajem kroz prozor jer je voda došla iznad nivoa prozora bila je strašna. Čoveku koji mi je davao ruku da se i ja izvučem govorila samo da vodi dete, a ja sam u haljini plivala do obale. Tada shvatiš koliko si mali i nebitan. Tada sam promenila kompletnu percepciju života. U tom trenutku nisam posećivala psihoterapeuta, danas to češće radim. Tada sam tražila snagu u sebi samoj. Preko noći sam odrasla, ali trebalo je vremena da u svoj život i sebi vratim mir. Sada i vozim i letim, ali i dalje imam mali strah od aviona", završila je Nikolina.