Pevač se RAZVODI NAKON 25 GODINA BRAKA: Govorio da mu je supruga pomogla da prevaziđe zavisnost, a sada želi da se rastavi od nje

Frontmen Metalike Džejms Hetfild (59) podneo je zahtev za razvod od supruge Frančeske Hetfild (52) sa kojom je više od dve decenije, piše TMZ.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Hetfild je papire predao u Koloradu gde živi njegova porodica. Navodi se da su bivši partneri i dalje u kontaktu pre svega zbog dece, ćerki Kali (20) i Marčele (16) i sina Kastora (18).

Čuveni muzičar izjavio je 2005. za NPR da mu je supruga mnogo pomogla da sazri kao i da mu je neprijatno zbog bivših destruktivnih ispada izazvanih zavisnošću i problemima sa besom.

Džejms Hetfild od 2002. ne konzumira alkohol, a govorio mu je i da mu je Frančeska pomogla da se konstruktivnije bori sa problemima.

Njegovo bogatstvo procenjuje se na 300 miliona dolara. Nakon više decenija provedenih u severnoj Kaliforniji odlučio je da se preseli sa porodicom u Kolorado jer se umorio od negativne reakcije lokalnog stanovništva koje nije blagonaklono gledalo na njegove političke stavove i stil života.

Izvor: Žena.blic.rs