PET STVARI KOJE NISMO ZNALI O MAHIRU! Razotrkili smo ga - evo šta je njegova NAJSLABIJA TAČKA...

Mahir Mulalić, prošlogodišnji pobednik "Zvezda Granda" odlučio je da za čitaoce Grand portala otkrije nekoliko stvari koje o njemu sigurno niste znali.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Prvo pitanje je izgleda bilo baš lako, te je pevač bez razmišljanja odgovorio da mu je omiljeni film "Gospodar prstenova". Međutim, nisu mu sva pitanja bila laka.

Navikli smo na njegove sjajne interpretacije pop pesama još tokom samog takmičenja, te nas nije mnogo iznenadio ni svojim omiljenim pesmama.

"Definitivno je to "Show must go on"", otkrio je Mahir, a kako nas je zanimalo šta voli da sluša od domaćih pesama odmah nas je razgalio svojim glasom i zapevao nam Čolinu "Zagrli me".

Ipak, narednim pitanjem uspeli smo da ga zbunimo. Posle mnogo razmišljanja odlučio se za jednu, a verujemo da će vas ovim odgovorom posebno iznenaditi.

"Uf, težak zadatak, pa treba mi vremena sad zaista. Ali ajde jedna od omiljenih Whitney Houston", priznao je Mulalić.

Priznaje da mu je hrana najslabija tačka, te nije uspeo da odluči u kom specijalitetu najviše uživa.

"Sve volim! Mene kad pitaju da li volim više da jedem slatko ili slano ja samo odgovorim "Da". Uživam u domaćoj hrani, ali sada sam malo poradio na ishrani. A od slatkiša volim sve, palačinke, sladolede, dijetalno samo (smeh)", otkrio je za grand.online.