Pala poslednja klapa "Maminih sinova"

Nakon četiri meseca snimanja i 42 snimljene epizode, pala je i poslednja klapa serije „Mamini sinovi“ produkcijskih kuća „Blekbuk“ i „Fresh production“, koje su tim povodom organizovale veliku žurku za članove ekipe, saradnike i prijatelje produkcije.

.

Producentski dvojac Zorana Popović i Filip Đorić istakao je da je bilo i zabavno ali i izazovno raditi „Mamine sinove“

„Scenario je nastao po licenci i elementima priče čuvenog australijskog sitkoma „Majka i sin“, s tim što smo mnogo toga u odnosu na original menjali, kreirajući likove i situacije koji su bliski našem mentalitetu, humoru i okolnostima.

Zajednički život odrasle dece i roditelja je ne tako vesela tema i prilično česta situacija kod nas, ali sudeći po reakcijama gledalaca, uspeli smo da nasmejemo publiku, vežemo ih za likove, ali i podstaknemo na razmišljanje o ljubavi između dece i roditelja, o bliskosti starih i mladih, kao i granicama između ljubavi i zavisnosti. “ istakla je producentkinja Zorana Popović.

Izuzetnu glumačku ekipu predvodi Svetalana Ceca Bojković koja se ulogom Rose posle dužeg vremena vratila pred televizijsku publiku i to drugačijom ulogom u odnosu na dosadašnje, pokazavši i svoj izuzetni komičarski talenat.

U ulozi sinova su Andrija Milošević i Nenad Jezdić, a u seriji se pored njih pojavljuje preko 70 glumaca i glumica među kojima su i Sloboda Mićalović, Vanja Milačić, Vlasta Velisavljević, Gorica Popović, Miodrag Radovanović Mrgud, Neda Arnerić, Slobodan Boda Ninković, Nikola Vujović, Radoslav Milenković, Katarina Gojković, Vanja Nenadić, Jelena Stupljanin, Tomislav Trifunović i mnogi drugi.

„Svaki završetak snimanja, pogotovo kad se tako intenzivno radi i kad na setu vlada toliko dobra, gotovo porodična atmosfera, istovremeno je i radostan i tužan – kaže Filip Đorić. Srećni smo što smo uspeli da ponovo okupimo sjajan tim i da u predviđenom roku snimimo, za sada planirane 42 epizode.

Publika će najveći deo tih epizoda tek gledati u narednoj godini na TV Prva, sa kojom sarađujemo još od našeg prethodnog projekta „Andrija i Anđelka“. Verujemo da će se najveći deo ekipe uskoro ponovo okupiti jer imamo mnogo novih ideja koje planiramo da realizujemo u narednoj godini“.

Sitkom „Mamini sinovi“ sa emitovanjem je počeo 29. septembra na TV PRVA i do sada je emitovano 14 epizoda, koje će biti reprizirane u prvim danima novogodišnjih praznika, nakon čega slede nove epizode.

Mamini sinovi - 13. epizoda - Tetka Emilija je stigla u posetu

Mamini sinovi - 14. epizoda - Ludilo Popovića u najluđoj noći

Gledali ste i gledaćete u 2018.