Ovaj pevač želi da nastupa na Evroviziji, ali ga je Voja Nedeljković NAPAO: Kako to zamišljaš, kad nisi probao džempere iz Sirogojna

U ovonedeljnom izdanju emisije "Zvezde Granda Specijal" opet je bilo zabavno!

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Voja Nedeljković i Sanja Kužet ugostili su pevače Nemanju Petrovića i Baneta Mojićevića.

Obojica nekadašnji učesnici "Zvezda Granda", i dok Bane ima ozbiljnu pevačku karijeru, Nemanja je tek gradi sa ambicijom da se predstavlja svoju zemlju na pesmi Evrovizije.

Takve želje su sasvim opravdane za mlade nade naše muzičke scene, dok Bane ističe kako bi pristao da učestvuje u tom takmičenju samo pod jednim uslovom, a to je da mu pesmu rade velika imena poput Željka Joksimovića ili Gorana Bregovića.

Uvek spreman da doskoči, voditelj Voja Nedeljković izvadio je svoj mobilni telefon kako bi kontaktirao nekoga od muzičara koje je pevač naveo i naručio jednu čistu organsku domaću numeru.

Kada su se već dotakli tradicije, upitao je i Nemanju da li nosi džempere iz Sirogojna i da li zna šta je to.

"Nisam probao", odgovorio je mladi pevač.

"Kako misliš na Evroviziju, a nisi probao Sirogojno džempere?", pitao se Nedeljković.

"Pa Crna Gora je topla, ovde kod vas je zima, vi morate", pokušao je da se izvuče ovogodišnji finalista, a Bane se nadovezao kako je njemu baka plela takve džempere.

"Ja sam nosio domaću radinost, meni je baka plela. I štrikala i štirkala", ispričao je Mojićević, prenosi grand.onliine.