Oglasila se i Bosančeva ćerka Džidža: Kad se raspravljamo, tata mi preti šamarom

Nakon duže pauze koju je napravila pevačica i ćerka Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandra Džidža Stojković, vratila se na muzičku scenu sa novom pesmom ''Ekstaza'' koja je u totalno drugačijem fazonu u odnosu na onaj na koji smo navikli.

Foto: Youtube Printscreen/Zvezde Granda Specijal
Foto: Youtube Printscreen/Zvezde Granda Specijal
.

Tata Boske nije baš razumeo muzički pravac u koji se njegova mezimica upustila te javno prokomentarisao novu pesmu rečima da joj je ''jezik brži od metra i duži od zvečarke'' te smo je zamolili da prokomentariše ovu objavu.

"Prvo je rekao da ništa ne razume pa onda da nije loše uopšte. Ali ga je najviše iznenadio stajling za koji je rekao da ne može da ga gleda. Verovatno nije navikao na te haltere i to od mene. A to da imam dugačak jezik, malo se našalio, ali pustim ja jezik kad se raspravljamo pa mi on pripreti šamarom, ali se to naravno nikad nije desilo. Nekad se desi da se zablentam u razgovoru sa njim pa istripujem da mi je ortak, ali naravno da ga poštujem prvenstveno", rekla je Aleksandra za grand.online.

U nedavnom intervjuu otkrila je da je konačno zaljubljena i u srećnoj vezi, a kako tata mora sve da aminuje pevačica je odlučila da organizuje upoznavanje, međutim Džidža se razbolela i druženje je bilo otkazano.

"Trebalo je da se upoznaju za Božić ali pošto nisu kaže mi drugarica: ''To je znak od Boga da ne treba da ih upoznaš'' (smeh). Pa smo se dogovorili da ih upoznamo kada se moj dečko vrati sa puta na kom je trenutno. On svakako ima veliku tremu od upoznavanja sa tatom i to je sve normalno dok ga ne upozna i dok ne vidi da je on zapravo jako normalan", priča pevačica za grand.online i priznaje da je tatu u životu upoznala sa samo dva momka.

"Reakcije na te momke su mu bile fenomenalne i nikakave. Sada ćemo videti da li će biti neka zlatna sredina", nada se Džidža.