Njihova LJUBAVNA PRIČA: Stefan Buzurović UPAO U ŠMINKERNICU i ZAPROSIO Danijelu na neobičan način

Voditeljka Danijela Buzurović i glumac Stefan Buzurović plene harizomom gde god da se pojave.

Poznati bračni par važi za jedan od najskladnijih i najduhovitijih na javnoj sceni, a sada su u emisiji "Zvezde Granda Specijal" otkrili kako su se upoznali i počeli da se zabavljaju.

Ono što je sve u studiju nasmejalo je kada je Danijela otkrila kako ju je Stefan zaprosio i to na nesvakidašnji i duhovit način.

"Svim ljudima želim da im se dogodi ono što je meni sa Danijelom, zato što je to nešto što ti upotpuni život na najlepši mogući način. Sad to malo zvuči kao neka otrcana fraza, ja pričam o našoj ljubavi, ali stvarno jeste tako, kad se ljudi prepoznaju onda sve ide lako", rekao je Stefan.

"Upoznali smo se na obali mora na predstavljanju nove programske šeme Prve televizije. Ja sam bila strašno nervozna to veče i uopšte nisam bila raspoložena , on je pokušao da me zasmeje i uspeo je, onda sam ja rekla: "Super, baš je sladak, idem ja u sobu", jer sam bila neraspoložena, a sutradan je došao u šminkernicu televizije, nogom otvorio vrata i rekao: "Danijela ti bi bila kompletan inbecil, ako se ne bi udala za mene", ispričala je Danijela kroz smeh.

"Staklena su vrata, ali je ram bio dobar. Ja sam malo puta u životu shvatio šta treba da uradim, samo sam radio to što sam u tom momentu pomislio da treba", zaključio je Stefan kroz smeh, prenosi grand.online.