"NISAM IMAO HRABROSTI" Pevač otkrio na šta se nije usuđivao, iako je godinama na sceni

Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari kao i u izboru pesama, retko kada je promašaje pravio i u stajlingu i odevnim kombinacijama, te godinama važi za jednog od najstilizovanijih pevača na našim prostorima.

Foto: Prva TV/Printscreen
Foto: Prva TV/Printscreen
.

Pevač je sada otkrio kako mu polazi za rukom da uvek odabere odevnu kombinaciju koja je pun pogodak i koja uvek izmami samo pozitivne komentare i pohvale modnih stručnjaka.

- Kako nisam imao promašaja... Kao i devojaka, kao i prijatelja, tako i sakoa, košulja, imao sam promašaja milion, ali sa tom modom nisam imao mnogo promašaja zato što sam ja klasičar. Nisam imao mnogo želje, volje, a ni hrabrosti da isplivavam iz onoga što meni paše... Nisam tu bio čovek koji je tragao previše - ispričao je pevač u emisiji "Grand news".

Iako je već dugi niz godina na estradnoj sceni i gotovo da je nema onih koji nisu čuli za njega i njegove pesme, malo ko je znao kako je pravo ime ovog pevača. Ovaj sjajni pevač po rođenju dobio ime Hajrudi. Retko se predstavlja svojim pravim imenom i ne krije da ga i u kući svi zovu po nadimku.

Izvor: Grand