"Nikad nisam imala dečka" - Sandra Mladenović otvorila dušu: "Kažu drugarice da je na mene red, ali polako!"

Osamnaestogodišnja Sandra Mladenović je u "Zvezdama Granda" privukla ogromnu pažnju javnosti. Muziku i scenu je, inače, još kao mala zavolela, uspehu je svakako stremela, ali ističe da joj je podrška porodice uvek bila dobrodošla.

.

.

- U mojoj kući nije smelo da se izađe, a ostavi nenamešten krevet. Ja i svaku prepreku želim i mogu da pređem, ne tražim pomoć ili se prenemažem kao neki od mojih vršnjaka. Mogu sve sama - kaže Sandra na početku svoje priče za "Grand onlajn" pa otkriva da iako ne izlazi često s najdražima nema osećaj da zbog obaveza bilo šta propušta, ali i da još nikada nije imala dečka.

- Tako je, nikada nisam imala dečka. Znam da je to neobično, ali moram dobro da upoznam nekoga ko je dobar i pošten, da bih mogla da se zaljubim. Kažu mi drugarice da je sada red i na mene, ali videćemo... Polako - optimistična je mlada zvezda "Granda".

Ona se zatim i dalje dotakla svog odrastanja, te toga kako su njeni vršnjaci posmatrali njene uspehe.

"Komentari su me pogađali!"

- Nije bilo lako. Čula sam tada često da muzika koju volim da slušam i pevam, narodna muzika, je seljačka, da nikada neću uspeti sa tim žanrom u svetu muzike. Jako su me pogađali takvi komentari. Zamislite da nešto toliko volite, a neko to vređa i osporava. Kada kažem ljubav, za mene je to muzika. I vređa me kada neko omalovažava nešto što ja tako doživljavam.

U poznatom talent-šouu, inače, Sandra je ušla i u top četiri kao jedna od najmlađih takmičarki. Kada su planovi za budućnost u pitanju, rekla je:

- Još uvek nisam našla pesmu, nadam se da će biti neka skroz narodna, videćemo. Posle finala, imali smo koncerte, gostovanja po emisijama i otišla sam potom na odmor. Nisam još stigla da se potpuno posvetim novoj pesmi. Čim bude nešto na tom planu, bićete obavešteni, piše 24Sedam.