NEPRISTOJNA PONUDA? "Uhvati mene Bosanac pod ruku i kaže mi..." Ceca priznala šta joj je Bosanac ponudio, on se POSTIDEO... (VIDEO)

I ove subote biće dosta interesantno u studiju "Zvezda Granda".

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Dosta je bilo modernih pesama i kratkrotrajnih hitova, jer došao je momenat da se ožive neke davno zaboravljene pesme, kojih se neće setiti baš sve generacije.

"Da se podsetimo hitova iz '45, '55, i '65", rekao je Popović a onda je studiom odjeknula partizanska pesma ''Po šumama i gorama'' koji su pevali sa žarom svi članovi žirija, osim Marije Šerifović, koja se smeškala i iščuđavala kolegama.

Jasno je da je upravo Marija pripadnik generacija koje nisu poznavaoci ovih pesama, poput njenih starijih kolega Neslaganja između Cece Ražnatović i Dragana Stojkovića Bosanca su se izgleda stišala, te je pevačica ispričala anegdotu koju ju doživela sa producentom.

"Uhvati mene Bosanac pod ruku i kaže on meni: 'Da dođeš ti kod čika Bosketa, da tebe čika Boske nauči da govoriš i da pevaš'", ispričala je Ceca kroz smeh čemu su se smejali svi, a naročito akter priče, čika Bosanac.

Na Cecu možda nije slab, ali pod Bekutinim pritiskom Bosanac očigledno popušta, te su ga napali da je upravo zbog koleginice povukao glas koji je prethodno dao jednom kandidatu.

"Nisam zbog toga povukao", pravdao se on, dok je Ceca rekla da je čula Bekutine opaske.

"Jesam mu rekla da ne glasa", priznala je Ana prenosi grand.online.

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku u nastavku...