NEPREPOZNATLJIVA: Smršala 56 kilograma, pa zapevala CEO SVET JE MOJ! "Imamo pobednika", vikao je žiri posle NJENOG nastupa!

Duel koji je sinoć prikovao sve za TV ekrane bio je između Sanje Boban iz Grude i Krstinje Todorović iz Podgorice. Ipak, šou je "ukrala" 24- godišnja Podgoričanka koja je svojim talentom i novom kilažom prikovala za stolice sve u studiju.

foto: Prva TV
foto: Prva TV

"Pedeset i šest kilograma manje", pohvalila se Krstinja nakon maestralnog izvođenja pesma "Gde da odem da te ne volim" Jelene Tomašević i "Ceo svet je moj" Bojane Stamenov.

"Tako se, bre, peva! Tako je!", vikala je ponosno njena mentorka Marija Šerifović koja ju je u prethodnom krugu takmičenja i motivisala da smrša.

Žiri nije mogao da veruje kakvu je transformaciju napravila, a takmičarka je otkrila da joj je u planu da skine još dvadeset kilograma kako bi došla do idealne kilaže. Direktor Granda, Saša Popović konstatovao je da ako to ispuni, postaće mnogo dobra riba, na šta se Šerifovićeva nadovezala i sa osmehom poručila: "Onda ćeš mnogo dobro da pevaš i bićeš riba i eto problema."

Za savršeno pevanje žiri nije mnogo polemisao, već joj je odmah predvideo finale.

"Od ženskih pevača ovde nema ko da ti stane na crtu", rekao je Dragan Stojković Bosanac, dok je Jelena Karleuša dodala da je ona pobednik samim tim što je pobedila sebe.

Kako je Krstinja sinoć izgledala i pevala, pogledajte na 2:19:47:

Izvor: Grand