"Ne štitim se od korone"! Da li će pevačica posle ovog iskrenog priznanja naići na osude?

Ukoliko bi je koleginica i prijateljica s estrade Anastasija Ražnatović danas-sutra pozvala na venčanje, Aleksandra Prijović rado bi se odazvala, pa i latila mikrofona.

Aleksandra Prijović, foto: Prva Tv/PrtScr
Aleksandra Prijović, foto: Prva Tv/PrtScr
.

Otkako se pročulo da je palo pomirenje između Aleksandre Prijović i Anastasije Ražnatović, nema ko se ne interesuje za prijateljstvo ove dve pevačice, te kako ono sada teče. I posle nesporazuma napravljenog od strane drugih ljudi, koleginice imaju samo reči hvale jedna za drugu, a sve su rešile pošto su sele i site se ispričale, pa shvatile da zapravo - nemaju problema.

Aleksandra je sad istakla da se sa Cecinom ćerkom nikada nije ni posvađala, kao i da priča koja je do nje stigla od nekog drugog i napravila dar-mar nije bila tačna.

"Nismo se nas dve posvađale, niti smo imale ikakav probem…", istakla je ona za "Blic", pa na pitanje da li bi joj pevala na svadbi izjavila:

Aleksandra je otkrila i kako se štiti od korone.

"Iskrena da budem, ne štitim se (smeh). Shvatila sam da mene to neće! Šalim se… Bila sam u mnogo situacija sa ljudima koji su bili zaraženi, a da to nisu znali, i nisam se razbolela. Ako je suđeno, eto… Izgleda da mi je imuni sistem odličan", konstatovala je pevačica za Blic.