Nataša Bekvalac "OČITALA LEKCIJU" Beograđanima: Bila sam jako tužna...

Novosadska Barbika, kako su svojevremeno nazvali Natašu Bekvalac, uvek je isticala da je ponosna na svoje odrastanje koje je imala u mirnom, vojvođanskom gradu. Zato joj je pre nekoliko godina bilo teško da napusti Novi Sad i prilagodi se užurbanom načinu života u srpskoj prestonici.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Tome su delimično doprineli i ljudi iz njenog komšiluka kojima je lepa Nata održala lekciju dobrog vaspitanja.

"Čini mi se da je Novi Sad sačuvao u meni ono najlepše, ono čime se Beograđani danas oduševevljavaju, a meni je to prosto urođeno, prvo dobro vaspitanje od strane roditelja koji su usadili najlepše osobine koju svaki čovek treba da ima, a to su ljubav i stabilnost. Drugo, ponavljam ono što Beograđani stalno kažu "Bože, kako je ona vaspitana", a to je da znaš da kažeš "dobar dan i doviđenja", da pitaš kako si. Beograd je, kao veliki grad, malo izgubio taj šlif, međuljudske odnose, pa slobodno mogu da kažem i komšijske odnose", istakla je Nataša i ispričala anegdotu koju je doživela nakon što je napustila Novi Sad i preselila se u Beograd.

"Kad sam se doselila, bila sam jako tužna jedno vreme jer nisam mogla da prilagodim uopšte, iako sam 10 godina pre toga putovala, ali jedno je putovati, a drugo živeti. Kada sam se uselila u svoju zgradu, dešavalo mi se da prođem i niko mi se prosto ne javlja. Onda sam iz bunta veštački počela da izgovaram "dobar dan" i dalje mi se niko nije javljao, a onda sam postala smešna komšijama i kasnije čim me vide bude "dobar dan, komšinice". Uvek postoji način da dođeš do ljudi", ispričala je pevačica svojevremeno u emisiji "Iz profila" i dodala da mali znaci ljubaznosti i pažnje ne treba uvek tumačiti kao potencijalnu korist, prenosi grand.online.

"Postoji ljubav bez interesa i bez ikakvog razloga. Verujte, nekad je čak i veštački izazovite, jer svako od nas je u principu samo čovek i svi smo dobri, samo nekad to zaboravimo i na to treba podsetiti", zaključila je Nataša.