Naš pevač smršao 7 kilograma! Autofagija, post i kik-boks, a ovo je rezultat! "Konačno u telesnoj formi!" (FOTO)

Putem Novaka Đokovića, krenuo je i poznati pevač...

foto: Printscreen/PrvaTV
foto: Printscreen/PrvaTV
.

Mnogi svetski nutricionisti i treneri u poslednjih par godina, kao izvor zdravlja i dobrog izgleda, preporučuju tzv. "intermittent fasting" iliti autofagiju.

Ovakav način ishrane bazira se na obrocima koje morate ''spakovati'' u 8 sati tokom dana, da bstei narednih 16 sati bili bez hrane na takozvanom ispošćavanju organizma.

Svetski reket broj jedan, Novak Đoković, ovako se hrani već godinama, s tim što je on sa liste namirnica otpisao i one životinjskog porekla, a njegov primer sledili su mnogi.

Jedan od njih je i pevač Nikola Rokvić.

On se pohvalio na društvenim mrežama da je skinuo 7 kilograma za samo 3 nedelje! Jeo je samo 4 sata u toku dana a narednih 20 je postio. Trenirao je kik-boks, trčao i šetao svako veče sa decom, pa su i rezultati bili neminovni.

.

Pevač je u objavi na svom Instagram profilu napisao sledeće:

"Konačno u telesnoj formi!
3 nedelje posta i autofagije
7 kg manje...
4 x nedeljno Kick Box 10 rundi bez problema
Trčanje 3 x nedeljno
Šetnja sa decom svako veče ?

Autofagija i zdrav način ishrane, pogotovo posne hrane koja nema životinjsko poreklo mi je dala neverovatnu energiju koju nisam imao kada sam se “normalno” hranio... Sa lakoćom bez hrane 20 sati a energije za trening više nego ikada! A lepo nam je Sveti Sava ostavio u tipiku autofagiju, potrebni su nam Nobelovci da bi shvatili ono što u knjigama piše već punih 800 godina! Živi bili! ??"