Nakon OVE ULOGE slavna glumica je DOŽIVELA NERVNI SLOM: Danas NE LIČI NA SEBE, uverena je da u glavi ima MIKROČIP!

Kao devojčicu proglasili su je najslađom malom zvezdom i svi su joj predviđali veliku budućnost. Danas ima 35 godina, a zbog poroka izgleda neprepoznatljivo!

Amanda Bajns, foto: Profimedia
Amanda Bajns, foto: Profimedia
.

Amanda Bajns je postala slavna već sa 7 godina i nažalost, poput mnogih dečjih zvezda, nije uspela da se izbori sa planetarnom popularnošću na zdrav način. Već sa sedam godina se pojavila na TV ekranima, a odatle joj je karijera išla samo uzbdo. Od reklama, preko Nickleodeon emisija pa do uloga u velikim filmovima - sve je slutilo na veliki uspeh. Međutim, ni Amanda nije umakla sudbini dečjih zvezda.

Pre oko 10 godina je Amanda prestala da se bavi glumom, a usledio je niz incidenata koje je napravila u javnosti, a koji je i danas prate. Tako je Amanda umesto po ulogama, postala prepoznatljiva po nebuloznim izjavama.

U nekima od njih je reperu Drejku tražila da joj "ubije vaginu" - malo ga je mrzela, a malo volela. Zatim je rekla Rijani da je zaslužila batine od Krisa Brauna, jer je ružna. Dobila je uslovnu kaznu zbog vožnje automobila bez dozvole, ali i zbog posedovanja marihuane. Vrhunac njenih neracionalnih postupaka bio je kada je podmetnula požar nepoznatom čoveku u dvorištu jedne kuće u predgrađu Los Anđelesa, pritom zapalivši i svog pomeranca.

Konačno je Amanda počela da se oporavlja pod strogim nadzorom roditelja i lekara. Ispostavilo se, pisala je na Tviteru, da boluje od bipolarnog poremećaja. Nakon što se oporavila, ponovo je počela da živi sama, ali kako joj je karijera propala, roditelji su joj davali džeparac od 50 dolara dnevno.

Ona je takođe pre nekoliko godina optužila svog oca za seksualno napastvovanje, a tužbu je vrlo brzo povukla uz objašnjenje da ju je "mikročip u njenoj glavi naerao da to kaže, ali i da je njen otac taj koji je naredio da joj se stavi mikročip". Amanda je inače želela da se vrati u Holivud, ali to je predstavljalo veliku opasnost za njeno ionako krhko mentalno zdravlje, jer je svaka audicija bila veliki stres za nju.

Zbog tih ispada je Amanda sve do 2020. godine, iako punoletna, bila pod nadzorom svoje majke.

Amanda je u jednom intervjuu rekla da su je filmovi "She's The man" i "Easy A" potpuno uništili. Izjavila je da ju je film "She's the man" gurnuo u potpunu depresiju jer joj se nije dopadalo koliko je ličila na muškarca, dok ju je film "Easy A" razorio jer je, kaže, očajno glumila u njemu.

Izvor: Blic žena