Nakon OPERACIJE, Mili se vratio u Srbiju! Sve se PREOKRENULO: Živim kao engleska kraljica, mislim kao Tesla

Nova 2022. godina za Aleksandra Milića Milija počela je u jednoj istanbulskoj bolnici zbog hitne operacije želuca na koju je primljen. Planovi da otputuje u daleke, tople krajeve nažalost su se izjalovili, ali producent ne žali mnogo, jer je kako kaže, rešio problem koji ga muči odavno.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

"To je problem koji sam dobio od sporta i dugo, dugo me je mučio. Otišao sam samo na pregled, ali se lekarima učinilo sumnjivo i odmah su mi zakazali operaciju. Srećan sam mnogo što sam završio sa tim i osećam se mnogo bolje", rekao je Mili za grand.online.

Zbog postoperativne procedure nije mogao da uživa u prazničnoj trpezi, što je rezultiralo gubitkom kilograma, ali se producent nada da će se uskoro vratiti u dobru formu na kojoj mu svi zavide.

"Mršavim jer moram da zvaćem, ko engleska kraljica, po 30 puta svaki zalogaj. Tako da sedim i zvaćem ugavnom", kroz smeh je rekao Mili.

Nakon nekoliko dana provedenih u turskoj bolnici, vratio se za Beograd i nastavio sa radom u ''Zvezdama Granda''. Kandidate iz svog tima sada je već dobro upoznao, te sa sigurnošću tvrdi da će mnogi napraviti veliku stvar u muzici.

"Imam njih 6, 7 u glavi koji imaju veliki potencijal. Mislim na moje kandidate iako ja sve kandidate sve gledam isto, i moje i tuđe, tako da vdim potencijale i kod drugih koji su u timovima kod mojih kolega", ispričao je on.

Pored obaveza u popularom muzičkom takmičenju, Mili najavljuje i veliki projekat ''Miligrama'' koji očekuje publiku u ovoj godini.

"Izlazi najviše pesama što je ikada izašlo na duplom albmu. Ako bude sve u redu izaći će oko 40 mojih pesama, ali videćemo sve zbog korone, mada ja neumorno komponujem", istakao je on i dodao da čak i na odmoru vredno radi.

"Sva moja oprema i saradnicu su sa mnom i kad otputujem. Sve imam i tamo, ako nema, ja kupim" (smeh).

A da li će uspeti da nakon poslovnih obaveza otputuje tamo gde je planirao, i kako će provesti slobodno vreme, Mili kaže:

"Tesla je rekao ''Ideje se rađaju u samoći'' e tako i ja, najviše volim da sam na planini ili na dalekom ostrvu, okružen prirodom, tu mi najviše prija za moj rad. Samo da sam u miru", rekao je Milić za grand.online.