Na pitanje šta će biti sa Žaklinom i Aleksom, mladi glumac je rekao...

Nakon što su pojedini glumci serije "Igra sudbine" oboleli od Kovida-19, snimanje serije je prekinuto. Sada, kada su svi ozdravili, glumci su se opet okupili na setu i pokušali da otkriju šta sve to publiku čeka u narednim epizodama.

serija &Igra sudbine&, foto: Prva
serija "Igra sudbine", foto: Prva
.

"Radujemo se svi, jer što se kaže, ovo je bila prinudna pauza. Dosta članova je bilo bolesno. Hvala bogu, svi smo ozdravili. Počinje da živi vila Kanački i krećemo po planu sve da snimamo. Žarko je pripremio jedan veliki šok za Adu Kanački. Ne znam kada će te scene doći sa emitovanjem, jer od danas snimamo, ali ovaj šok za Adu je meni bio najjači. O čemu se radi konkretno, ne smem da pričam, ali sigurno će sve iznenaditi", rekla je za “Blic” Milica Milša.

Na pitanje da li će Ada konačno u novim scenama zavoleti snajku Sofiju Šubarević, Milica odgovara:

"Ne znam. Kod Žarka je sve moguće. Mada i u životu je sve moguće, što je neverovatno ali istinito".

Aleksa Ožegović, odnosno Luka Raco, sa nestrpljenjem je čekao da snimanje počne.

"U početku kada smo mislili da će taj neplanirani odmor trajati mnogo kraće nego što je bio, posmatrali smo ga kao dobru stvar. Međutim, kada se produžio, baš sam se uželeo. Nisam pitao Žarka kako će se razvijati moj lik. Čekali smo da se prvo oporavi, pa da nastavi da piše. Nisam hteo da ga ispitujem jer sam želeo da se i sam iznenadim", priznaje Luka za Blic.

On dodaje da su sada podeljena pitanja ljudi kada je njegov lik u pitanju.

"U poslednje vreme me pitaju šta će se desiti sa Žaklinom i Aleksom, jer je ta tema sada akteulna u seriji, i to je ljudima interesantno. Ali ni sam ne znam šta da odgovorim. Tu su i standardna pitanja za Milu", naglašava on.

serija &Igra sudbine&, foto: Prva Tv
serija "Igra sudbine", foto: Prva Tv
.

I Olja Lević priznaje da je uzbuđena što ponovo staje pred kamere.

"Uzbuđena sam što se ponovo okupljamo. Pauza se malo odužila, pa sam se odvikla od snimanja. Kroz jedan dan će sve to da prođe, kao da pauze nije ni bilo. Kreće ustajanje u šest i rad po 12 sati. Ako ništa drugo, odmorili smo se", kaže Olja Lević pa dodaje:

"Prekjuče sam videla mlađu ekipu glumaca, kao i Milicu Milšu i Sandru Bugarski. Nedostajala mi je ekipa i ona koja se nalazi iza kamere", otkrila je Olja za Blic.

Olja nam priznaje da nije pitala Žarka Jokanovića u kom smeru će se razvijati njen lik.

"Žarko zna da prepakuje neke stvari, ali čisto sumnjam da će se Mila promeniti", istakla je ona.

Lepa glumica se prisetila i jedne scene koja joj je izmamila osmeh tokom snimanja.

"Poslednji snimajući dan pre nego što smo otišli na pauzu zbog korone Amar i ja smo trebali da snimimo poslednju scenu. Svi su bili nervozni, jedva čekali da krenu kući, a nas dvoje smo se zacenili od smeha. Ne na repliku koju je trebalo da izgovorimo, već na neku drugu rečenicu nevezano za seriju. Nismo mogli desetak minuta da se suzdržimo. Kako krene akcija, pogledamo se i krenemo da plačemo od smeha. Tada smo imali samo nas dvoje scenu, a bilo je i slučajeva kada nas bude više, pa kada jedan krene da se smeje i ostali ne mogu da se suzdrže. Ali to nije toliko često", priča nam Olja, koja nam otkriva da se ona najviše smeje na replike koje izgovara Sandra Bugarski.