Može ona iz Holivuda, ali ne može Holivud iz nje: Megan Markl opet protiv pravila!

Nakon što je na svečanoj proslavi Božića u Sandringamu u Velikoj Britaniji podigla prašinu isplazivši jezik u javnosti, Megan Markl ponovo se našla na udaru kritike zbog kršenja kraljevskih pravila.

.

Tokom posete Kardifu, Megan Markl i princa Harija dočekalo je mnoštvo Velšana koji nisu krili oduševljenje budućom pripadnicom britanske kraljevske porodice. Lepa Amerikanka dočekana je euforično, s cvećem i poklonima, a zbog jedne malene obožavateljke Megan je prekršila i strogi kraljevski protokol, prenosi Dejli mejl.

Ona se srdačno pozdravljala sa okupljenim ljudima ispred dvorca u Kardifu, a tokom susreta s Velšanima nije skidala široki osmeh s lica. Kada ju je jedna devojčica zamolila za autogram, sada već bivša holivudska glumica uzela je hemijsku olovku i potpisala se, kao što je to do sada uradila ko zna koliko puta.

Međutim, tim potezom Markl je prekršila strogo kraljevsko pravilo koje nalaže pripadnicima porodice da ne dele autograme i ne pristaju na selfije s obožavaocima. Umesto toga, uobičajeno je da pripadnici kraljevske porodice na zahtev za autogram odgovaraju pristojnim "Ne, ne mogu".

Prema protokolu, autogram ne sme da se da jer se time olakšava potencijalno falsifikovanje kraljevskog potpisa. Jedini izuzetak napravio je princ Čarls, kada je žrtvama poplave u Kornvolu napisao na parčetu papira "Čarls 2010".

Izvor: N1