Mislio je da je POGREŠIO: Voja ispričao kako ga je Popović pozvao da bude deo ZVEZDA GRANDA

Voja Nedeljković već godinama uveseljava publiku širom regiona kao voditelj najpopularnijeg muzičkog takmičenja ''Zvezde Granda''.

Foto: Tv Prva
Foto: Tv Prva
.

Soba emocija u kojoj svake subote dočekuje podršku kandidata jedno je od najveselijih mesta čitavog studija, upravo zbog njegovog prisustva, bez kog je nemoguće zamisliti ovu emisiju.

Da će ovom šou dati poseban pečat bio je svestan i Saša Popović, zbog čega je Nedeljkoviću 2013. godine dao ponudu koja se ne odbija.

" Kada me je pozvao mislio sam da je greška. Kaže: ''Alo, trebaš mi za juče odmah'', kao što to biva kod njega da mu uvek trebaš za juče. Pitao sam o čemu se radi jer sam ja tada snimao razne reklame za Grand i slično, pa sam mislio da je vezano za to. Kaže on meni: Trebaš mi za ''Zvezde Granda'', slušaj da ti objasnim pravila", počeo je priču Voja.

Misleći da je Popović napravio gešku, još jednom ga je podsetio sa kime priča, poprilično šokiran onim što ga je direktor produkcije pitao.

"Kaže on meni da vrlo dobro zna sa kim priča i pozove me odmah da dođem na Bežanijsku kosu da pričamo, ako hoću - hoću, ako ne - ne moram. Tako to ide kod njega, sve i odmah, nema čekanja", dodao je voditelj.

Zatečen ponudom pomislio je da baš niko osim Saše nije dorastao zadatku vođenja ''Zvezda Granda'' te ga pitao zbog čega je izbor pao baš na njega.

''Znam ja otprilike sve al' meni je zanimljivo da tebe ubacim u tu priču. Imaš profil psihologa, znaćeš koga treba ubrzati, koga usporiti, koga da spustiš, koga da utešiš'' rekao mi je tad. I zaista sam se u početku snašao, iako mi je sve to bilo strano. Bio je u pravu, baš je bilo mnogo situacija gde je bilo i suza i smeha a Boga mi i onesvešćivanja", otkrio je Voja svojevremeno.

I zaista, skoro 10 godina kasnije veoma je jasno da je Saša Popović napravio pravi izbor kada je okrenuo broj popularnog voditelja.

Izvor: Grand.online