Miljenik žena u filmu "Đavo nosi pradu" napustio Holivud i sad se bavi poljoprivredom (FOTO)

Američki glumac Adrijan Grenije, kojeg javnost pamti po ulozi u seriji "Entourage" i filmu "Đavo nosi Pradu", promenio je stil života. Raskošan dom u Los Anđelesu zamenio je farmom u Teksasu i postao je poljoprivrednik.

Adrian Grenije, foto: Profimedia
Adrian Grenije, foto: Profimedia

"Kupio sam imanje 2016., a krajem prošle godine odlučio sam da se preselim. Ostin je kosmopolitski grad u kojem sam pronašao prijatelje, malo po malo, odavde sam počeo da vodim posao i navikao se na životni tempo koji nije toliko užurban kao u Los Anđelesu", rekao je Adrijan za magazin "Austin Life".

Na imanju, sa devojkom Džordan, uzgaja breskve, jabuke, smokve, a planira i da stvori utočište za divlje životinje. Radi i na rekonstrukciji ribnjaka jer želi u svoj jelovnik da doda ribu, a posebno je ponosan i na svoj organski vrt.

Adrijan je, tvrdi, već 20 godina ekološki aktivista te je stalno pričao ljudima da treba da žive u skladu s prirodom. Zbog toga je i napustio Holivud.

"Dosegao sam profesionalni vrhunac koji me nije ispunjavao. Naporno radite da biste se proslavili i zaradili mnogo novca, ali kada to napravite, shvatite da to nije to", ispričao je glumac.

Izvor: Superžena