Milica Pavlović OVAKO PROSLAVILA ROĐENDAN - komšije iz rodnog sela i maćeha su joj priredili iznenađenje (VIDEO)

Pevačica Milica Pavlović juče je proslavila 31. rođendan. Doček je provela sa članova porodice, bliskim prijateljima i komšijama koji su se potrudili da joj ulepšaju njen dan.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Porodični ručak u lepom restoranu i druženje sa nadržim ljudima bio je najveći i najlepši poklon za pevačicu koja im se putem Instagrama zahvalila dirljivom porukom.

"Imam najdivniju maćehu na svetu koja je ogromnu tortu donela iz Šapca dan uoči mog rođendana. Najdivnije komšije iz svog sela koji su celu noć putovali da bi bili na ručku danas sa mnom, sestru lepoticu i tetku koja svakog jutra leči ljude u Domu zdravlja i danas je zbog mene obukla najlepšu haljinu. Hvala vam od srca", poručila je Milica, prenosi grand.online.

Pevačica je imala potrebu da se oglasi na Instagramu i zahvali se svojim obožavaocima, jer bez njih, ne bi bilo ni njenog uspeha.

"Rođena sam pod srećnom zvezdom jer IMAM VAS! Godinama je za mene 11. avgust dan najveće ljubavi, jer mi vaša ljubav i energija daju najveću snagu! Privilegija je imati vas u životu! Na svaki rođendan me podsetite koliko vam dugujem i zato sam vam spremila jedan mali poklon! Sklonila sam sa strane 31 narukvica albuma "Posesivna“ za vas... Na kraju dana moj tim će slučajnim izborom komentara i čestitki ispod ovog posta odabrati dobitnike. Zahvalna sam vam na svemu! Volim vas NAJVIŠE! Vaša M!", napisala je Pavlovićeva u opisu objave, nakon čega su odmah počeli da se ređaju čestitke.

.

"Srećan rođendan lepotice. Provereo si najlepša!", "Naša osesivna lavica! Najsrećniji do sada!", "Srećan divan dan Boginjo", "Svi te posesivno volimo, uživaj danas", samo su neki od prvih komenatara.