Marina Tucaković i Mina Milenković u novoj rubrici "Najekskluzivniji momenti"

Poznati tekstopisac priča o privođenju sina Milana a glumica pokazuje obnažene grudi.

.

Otkako je krajem prošle godine osuđena na 100 sati društveno - korisnog rada u JKP "Gradsko zelenilo" zbog toga što je slagala da je oteta i silovana, manekenka Mina Milenković nije se pojavljivala u javnosti sve do sinoćne revije kreatorke Kristine Bekvalac. A onda je bez ustezanja opravdala prisustvo u emisiji Exkluziv i pokzala i više nego što nam je bilo potrebno za novu rubriku u emisiji pod nazivom "Najeskluzivniji momenti" koju ćete moći da pogledate na kraju svakog Ekskluziva.

Tu nije kraj današnjim Ekskluzivama jer smo na istoj reviji sreli i tekstopisca Marinu Tucaković čiji sin Milan Laća Radulović je pre nekoliko dana priveden zbog posedovanja narkotika.

"Mislim ja ne bih to ovako da pričam u javnosti o čemu se radi. U svakom slučaju malo su preterali zato što dečko je bio samo 15 minuta i oni njegovi drugari i videćemo kada pokaže šta je bilo. Treba da ide kod sudije za prekršaje i to je sve.", ispričala je Marina.

Iako bi mnogi na njenom mestu izbegli javna okupljanja, Marina je dolaskom na reviju Kristine Bekvalac pokazala da je prijatelj u svim situacijama