Marija Šerifović ODSEKLA ŽENI PRST? Pevačica se oglasila na svom vlogu, mama Verica se ljutila (VIDEO)

Umesto Gradskog zelenila, Marija Šerifović odlučila je da zasuče rukave i pomogne u sređivanju zarasle terase, gde je trebalo iseći mnoštvo uvenulih biljaka, da bi se potom zasadile nove po želji mama Verice.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

U svom novom vlogu pokazala je kako se pod "punom baštovanskom opremom" spremna za taj pohod, ali kako se na početku videa našalila da će neko možda ostati bez ruke ili prsta, vrag je odeno šalu i žena koja je radila sa njima, zaista se povredila.

"Kao što smo mogli da pretpostavimo...Žana je ozleđena, ali nije strašno i duboko. Otišla je na previjanje", objasnila je Marija.

"Batine ćeš da dobiješ. Mogao je da dođe čovek iz Gradaskog zelenila, da mu se plati i de uradi svoj posao, a ne da vi izigravate drvoseče", ljutila se Verica.

Marija je zatim upitala Vericu zbog čega oni sve to rade i šta će ona tu saditi, na šta je pevačica rekla da će na mestu posečenih tuja biti muškatle i obajsnila teoriju o ovom drveću.

"Tuja je grobljansko drveće i kažu kada preraste visinu gazde, ode gazda na onaj svet. Tuja ne sme da ti bude na oku, blizu i ne sme da ti preraste. Sama reč kaže Tu-Ja , tu sam ja, a ti, idi na onaj svet. Zato seče sve da ne bih otišla na onaj svet, nego da tu budem ja , a ne Tuja", objasnila je sve Verica u ćerkinom snimku.

Pevačica je na kraju vloga ispričala kako situacija ipak nije bila ni malo naivna, pošto povređena žena tri nedelje nije mogla da pomera prst.

"Srećan kraj je zato što Žana ima prst (smeh) i da nije radila tri nedelje, ali kao ništa drugo, odmorila se", rekla je ona i najavila da će se ovaj projekat sađenja cveća tek nastaviti, a kako je to sada izgledalo pogledajte u snimku u nastavku: