Marija Šerifović IZNELA STAV O POBEDNICI "Beovizije", pa pitala Bosanca šta o misli o Konstrakti...

Mediji ne prestaju da pišu o pobednici "Beovizije 2022", umetnici Ani Đurić poznatijoj pod pseudonimom Konstrakta. Nekadašnja članica grupe "Zemlja gruva" će predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji u Torinu.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Konstraktina pesma "In Corpore Sano" osvojila je najveći broj gasova. Sudeći po njenim reakcijama, pobedu nije očekivala. Drugo mesto osvojia je Sara Jo sa numerom "Muškarčina", dok je treće mesto zauzela Zorja Pajić, prošlogodišnja finalistkinja "Zvezda Granda". Nakon što je "Beovizija" završila, društvene mreže su se usijale od reakcija publike. Mnoge je zanimalo šta o ovogodišnjoj predstavnici misli Marija Šerifović, koja je Srbiju odvela do pobede na Evroviziji 2008. godine.

Marija je na prvo na svom Instagramu objavila fotografiju Konstrakte na beovizijskoj bini i napisala: "Bravo! Iskrene čestitke", a svoj stav je potvrdila i za portal 24sedam.rs.

"Super mi je pobednica Pesme za Evroviziju. Strava je! Navijaću naravno za Srbiju. Srećno Konstrakta", kazala je kratko Marija.

To nije sve. Pevačica je sinoć, tokom snimanja nove epizode "Zvezda Granda", pitala kolegu Dragana Stojkovića Bosanca šta misli o našoj predstavnici. Nakon što je još jednom u svom Instagram storiju pokazala da je zadovoljna Konstraktinom pesmom i performansom na bini, Bosanac je potvrdio njen stav i kratko rekao: "Odlična je".