Letnje "Jutro" na Prvoj sa Bojanom, Jelenom i Filipom

Jutarnji program na Prvoj televiziji će tokom letnjih meseci voditi mlada, ali iskusna i prepoznatljiva ekipa voditelja: Bojana Bojović, Jelena Nikolić i Filip Čukanović

Omiljeni jutarnji program, foto: Promo Prva TV
Omiljeni jutarnji program, foto: Promo Prva TV
.

Kao i prethodnih godina, domaćini emisije „Jutro“, Jovana Joksimović i Srđan Predojević, kao i Marija Savić Stamenić, otišli su na svoje letnje odmore i do septembra kormilo prepustili svom dobro uigranom timu saradnika - Bojani Bojović, Jeleni Nikolić i Filipu Čukanoviću.

Bojanu su naši gledaoci do sada imali priliku da gledaju kao voditeljku i urednicu emisije „150 minuta“ i kao reporterku u „Jutru“, a sada će voditi „Jutro“ ponedeljkom, utorkom i sredom.

Bojana Bojović, foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Bojana Bojović, foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
.

„Veoma sam uzbuđena! Ovo je za mene novo i dragoceno iskustvo! Do sada sam uvek imala tu sreću da učim od najboljih, a tako je i ovoga puta! Drago mi je što ću tokom leta biti deo ekipe „Jutra" i osećam veliku odgovornost. Trudiću se da opravdam očekivanja gledalaca, ali i Jovane i Srđana od kojih sam dobila maksimalnu podršku i poverenje, kao i celog uredničkog tima! Gledaoci su navikli da svakog jutra uz „Jutro" na Prvoj budu informisani, da dobiju odgovre na pitanja koja svakodnevno postavljaju, ali i da se opuste i zabave. Tako će biti i ovog leta! Ovo leto će za mene biti radno i uzbudljivo, a tome se neizmerno radujem. Do sada sam uređivala i vodila emisiju „150 minuta", a tokom leta u redakciji ostajem kao urednik. Od septembra, bogatija za dragoceno iskustvo, vraćam se u studio „150 minuta ", izjavila je Bojana.

Jelena je svojim osmehom već budila gledaoce izveštavajući sa raznoraznih terena za „Jutro“, a sada će ga voditi četvrtkom i petkom.

Jelena Nikolić, foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović
Jelena Nikolić, foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović
.

"Godinama sam na televiziji i uglavnom moj posao podrazumeva rad na terenu. Šansa da se oprobam i u studiju za mene znači poverenje koje treba da opravdam i zaista ću se potruditi da pružim svoj maksimum. Treba biti prirodan, ali još važnije odlično informisan, pripremljen i sve vreme treba imati stopostotnu koncentraciju. Koliko god možda studio i teren delovali blisko i sično, toliko se u isto vreme i razlikuju, pa će ova promena u svakom slučaju biti veliki izazov", rekla je Jelena.

Filip se dokazao kao vešt reporter radeći za „Vesti“ Prve i „Prvu temu“, zatim autorsku emisiju „Lično, nezvanično“, a u poslednje vreme su gledaoci imali priliku da ga gledaju kao reportera u „Jutru“. Sada će se oprobati kao voditelj „Jutra“ vikendom.

Filip Čukanović, foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Filip Čukanović, foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
.

„Radujem se novom izazovu u karijeri. Jutarnji program je najteži televizijski format za rad i zahteva punu koncentraciju i temeljnu pripremu. Svoj program vikendom ću sa kolegama i uređivati i nastojaćemo da budemo aktuelni i informativni, a pošto je leto, sa velikom dozom zabave.“, najavio je Filip.

Oni će nas radnim danima u dobro poznatom terminu od 6.55 i vikendom u 07.55, buditi i informisati o najvažnijim događajima u zemlji i svetu, sa posebnim osvrtima na aktuelnu epidemiološku situaciju. Osim servnisnih informacija, tu su i sve aktuelne vesti, novosti iz društveno-političkog i kulturnog života, raznovrsne životne teme, razgovori sa najeminentnijim stručnjacima, vremenska prognoza i zabavni segment u kojem gostuju najveće zvezde zemlje i regiona.